לבשל בתוך סיר עם חצי גובה מים
סלק אדום מקולף וחתוך
כף מלאה רסק עגבניות
4 עלי כרפס חתוך
מלח
סוכר
לימון או עדיפות לתרכיז רימונים
לטגן בצל קצוץ לדק עד להשחמה ולהוסיף רבע קילו בשר טחון חצי צרור פטרוזיליה, 3 עלי כרפס קצוצים.לבשל ולפרק את הבשר עם מזלג עד לבישול מלא להוסיף כפית תבלין לקובה וקורט פלפל שחור
למעטפת הקובה :
3 וחצי כוסות סולת
קורט מלח
כפית שמן
ומים חמים כמה שנכנס עד לבצק נעים להתחיל בכוס ולעלות לאט לאט
לפתוח על כף היד כדור סולת למלא בבשר ולסגור.בזמן שהסלק מתבשל ורך להכניס את הקובות ל 15 דקות תיקון טעמים בסוף מלח סוכר ולימון לטעמכם האישי.