Share with:


בשרי

אופן הכנה

לקלוף בצל גדול ולחתוך לרצועות ולטגן
להוסיף כרפס חתוך ולטגן
3 סלקים מקולפים וחתוכים להוסיף ולהמשיך לאדות עם 2 כפות סוכר !
לכסות חלקית ולערבב לסרוגין

במחבט רחבה נטגן 2 בצלים חתוכים לקוביות
שהבצל מזהיב נוסיף חצי קג בשר טחון
פיטרוזיליה קצוץ דק
פלפל שחור
מלח
בהרט
ומעט קינמון לערבב לצמצם נוזלים ולכבות !

שהסלק מתרכך בסיר לפחות רבע שעה ויותר נוסיף מים רותחים מהקומקום!
שהמים רותחים נוסיף פלפל שחור ,מלח,בהרט,מעט קינמון לניחוח המושלם !

בצק סולת ובורגול

כוס וחצי בורגול דק
להשרות במים רותחים ולנקות
להוסיף בערך 3 וחצי כוסות סולת מלח ולעבד לבצק אך ונוח לעבודה..

קובה סלק
אתי כראדיספר המתכונים של
מתכון של

אתי כראדי

42 מתכונים