לקלוף בצל גדול ולחתוך לרצועות ולטגן
להוסיף כרפס חתוך ולטגן
3 סלקים מקולפים וחתוכים להוסיף ולהמשיך לאדות עם 2 כפות סוכר !
לכסות חלקית ולערבב לסרוגין
במחבט רחבה נטגן 2 בצלים חתוכים לקוביות
שהבצל מזהיב נוסיף חצי קג בשר טחון
פיטרוזיליה קצוץ דק
פלפל שחור
מלח
בהרט
ומעט קינמון לערבב לצמצם נוזלים ולכבות !
שהסלק מתרכך בסיר לפחות רבע שעה ויותר נוסיף מים רותחים מהקומקום!
שהמים רותחים נוסיף פלפל שחור ,מלח,בהרט,מעט קינמון לניחוח המושלם !
בצק סולת ובורגול
כוס וחצי בורגול דק
להשרות במים רותחים ולנקות
להוסיף בערך 3 וחצי כוסות סולת מלח ולעבד לבצק אך ונוח לעבודה..