סלק שום פטרוזליה רסק עגבניות שום מלח פפריקה מתוקה פלפל שחור חצי קילו בשר בקר טחון בצל שמן
לגרד את הסלק בפומפיה גסה לקלף לפחות 5 שיניים שום לטגן את השום אם מעט שמן ולהוסיף את הסלק לטגן מעט להוסיף מים עד לכיסוי הסלק ולבשל לפחות חצי שעה
לתבל את הבשר הטחון מעט מלח פלפל שחור לקצוץ את הטרוזליה והבצל לערבב אם הבשר להוסיף מעט שמן ואחריי שהבשר מתאחד לתת לבשר לנוח לפחות חצי שעה בקערה ניפרדת להכין סולת אם מים ומעט מלח צריך שהייה קצת דליל לתת ללישה לנוח מעט בקערה קטנה אם מים לקחת מעט מהסולת להרטיב את היד כל פעם לפתוח כל כדור למלות אם מעט בשר ולסגור להכניס לרוטב לבשל לפחות שעה לטבל אם מעט מלח פלפל שחור ורסק