Share with:


בשרי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה – מתכונים
המתכון של יפה רייפלר
(בשרי)
.
למעטפת בצק:
.
250 גרם סולת
מלח לפי הטעם
1/4 כוס קמח
1 ביצה
1/2 כוס מים
.
ליצור בצק מכל המרכיבים
ולהניח בצד כ-10 דקות
.
למילוי:
.
300 גרם בשר טחון
1 בצל קצוץ דק
4 שני שום פרוסים
10 גבעולי פטרוזיליה קצוצה
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית בהרט לקובה
1 כף שמן
מלח לפי הטעם
להכניס הכל לקערה ולערבב היטב
ליצור עיגולים קטנים..
.
הכנת הקובה:
בידים רטובות ולשטח כדור בצק דק דק
לשים עיגול מהמילוי ולסגור היטב תוך כדי גלגול
כך ליצור קובות מכל הבצק.
.
למרק:

1 בצל גדול קצוץ
4 כפות שמן
2 עגבניות אדומות מקולפות וחתוכות לרבעים
2 גזר חתוך לטבעות
500 גרם דלעת חתוכה לקוביות
2 תפו"א חתוכים לקוביות
2 גבעולי סלרי
חצי כוס עלי נענע קצוץ דק
1 כף בטנאג' (מנטה יבשה)
1 כף רסק עגבניות
גרידת לימון
מיץ מלימון
1 כף סוכר
מלח לפי הטעם
1 כפית בהרט

הכנת המרק:
.
לטגן קלות את הבצל ולהוסיף לסיר את שאר הירקות והתיבול
להוסיף מים ולהביא לרתיחה.
כשרותח להכניס את כדורי הקובה לתוך המרק ולבשל כשעה על להבה נמוכה.

כל הזכויות שמורות C