פטריות הכנתי כבר בכל הצורות מטוגנות,ממולאות בבשר,רוטב פטריות,בשר עם פטריות.
הפעם לקחתי את זה למקום אחר.קובה פטריות
לקובה:
חצי קילו סולת.
3 כפות שמן
כפית מלח
כוס וחצי מים
לערבב לתת למים להספג.
מילוי:
פטריות קצוצות ומטוגנות עם בצל מלח
כפית מרק פטריות
מעט פלפל שחור.
לרוטב
סלסלת פטריות שמפניון חתוכות.
בצל חתוך לחצי פרוסות.
רסק עגבניות קטן
כף פפרחקה מתוקה.
כף כמון
כף כורכום
כפית פלפל שחור
חצי צרור פטרוזליה
תבלין בזיליקום.
ליצור כדורים מתערובת הסולת ליצור גומה להכניס את המילוי ולסגור. להכין באותה צורה את שאר הכדורים.
לטגן בצל ופטריות 10 דקות להוסיף תבלינים
ואת הפטרוזליה הקצוצה
לערבב ולהוסיף רסק עגבניות.
להוסיף 2 כוסות מים לתת לרוטב מעט לרתוח ואז להכניס את כדורי הסולת לעוד חצי שעה