מצרכים הדרושים
ל 12 קוביות אפשר להכפיל את הכמות
200 גרם ברוקולי של סנפרוסט מבושל במים וקצוץ
1 בצל קצוץ
1/2גמבה קצוצה
1 ביצה
5 כפות פירורי פנקו
4 כפות פירורי לחם מוזהבים
1 כף אבקת בצל
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית אגוז מוסקט
1 כף פטרוזיליה יבשה
לטיגון:
שמן,ביצה,קמח,פירורי לחם מוזהבים מעורב עם שומשום
אופן ההכנה
1)מטגנים את הבצל יחד עם הגמבה עד להזהבה , מוסיפים
לברוקולי ומקררים
2)מכניסים את כל השאר ומערבבים , יוצרים כדורים ומכניסים למקפיא
ל10 דק מוציאים אותם ומשנים את הצורה לריבועים ואפשר להשאיר ככה
2) מגלגלים בקמח וטובלים בביצה לאחר מכן בפירורי לחם, מטגנים בשמן עמוק .
אפשר להגיש עם רוטב שמנת
Jacqueline fadelon