2 בצלים בינוניים – חצאי רצועות מזהיבים עם כפית סוכר דמררה, כשהבצל מקבל גוון יפה, מוסיפים 3 שיני שום מעוכות וקצוצות, מערבבים ומוסיפים: סלסילת פיטריות שמפיניון טריות (קלופות ופרוסות ללא הרגל), כשהכל זהוב ויפה, מזיזים לצד סיר הסוטאז' ומכניסים פנימה קוביות של פילה חזה עוף, מזהיבים בכל הצדדים, וכשהכל זהוב ויפה מערבבים שוב עם הבצל והפיטריות, מוסיפים באופן חופשי רטבים: טארייקי, סוייה, כף צ'ילי מתוק וצ'ילי חריף כף, פלפל, מלח, כפית מרק בצל, כפית מרק עוף, מעט מים חמים, מערבבים, מכסים עם מכסה, ומבשלים כ-10-12 דקות, טועמים ומשפרים טעמים…תהנו.
האורז
בצל גדול – קצוץ מזהיבים עם כפית שטוחה סוכר דמררה לקירמול הבצל, כשהבצל זהוב יפה, מוסיפים
גזר גדול קלוף וחתוך לקוביות קטנות