החומרים:
1 קילו קמח לחלה
.2 כפות שמרים יבשים
.2 כפות סוכר
.1 כוס חד פעמי שמן
.1 ביצה
.1 כף מלח
. מים בערך 3 כוסות
. למילוי.
1 חמאה רכה/ מחמאה.
ציפוי:
ביצה.
הכנה:
לנפות בקערת המיקסר, קמח. להוסיף את שאר החומרים. את המים להוסיף בהדרגה עד לקבלת בצק מעט דביק. להתפיח את הבצק עד להכפלת הנפח. לחלק את הבצק ל2( מתאים ל2 קובנות תבנית 24). לרדד את הבצק לעלה, למרוח מחמאה/ חמאה רכה על כל העלה. לגלגל לרולדה, לחתוך לפרוסות עבות. להניח בתבנית יעודית לקובנה. חתיכה באמצע ומסביב את שאר החתיכות. להתפיח. למרוח בביצה. אפייה ב180. עד להשחמה