Share with:


פרווה

מה צריך?

קילו קמח
שתי כפות שמרים
כף מלח
4 כפות סוכר
שלוש עד ארבע כוסות מים פושרים חד פעמי קר
רבע כוס שמן בכוס חד פעמית
.
מילוי :
טונה
אריסה
זיתים ירוקים או שחורים

אופן הכנה

מכניסים את כל המצרכים לקערת מיקסר חוץ מהשמן
לשים טוב טוב לקראת הסוף מוסיפים את השמן .ולשים עוד כמה דק' ומניחים להתפחה בערך 40 40 דקות תלוי במזג אוויר .

לאחר ההתפלה מחלקים את הבצק ל-16 כדורים ומניחים להתפחה עוגת 10 דק'.

לערבב את חומרי המילוי
למלא ,למרוח ביצה ולפזר סומסום או פרג
בהצלחה

קובניות ממולאים_מתכון של רחל טיירי – מאסטר מתכונים
רחלי טייריספר המתכונים של
מתכון של

רחלי טיירי

24 מתכונים