400 גרם קמח
כוס חלב
20 גרם שמרים
150 גרם חמאה או מרגרינה
100 גרם סוכר
3 ביצים
3 חלמונים
בכל פרוסה ב- 185 קלוריות
לנפות את הקמח לתוך קערה ולהניח במקום חם . לפורר לתוך החלב הפושר את השמרים , לערבב ולצקת לתוך גומה בקמח . ללוש לבצק קל . לפזר קמח על הבצק ולכסות במגבת .
להתפיח במקום חם . להוסיף את השומן המומס , הסוכר , הביצים והחלמונים לקמח ולערבב . ללוש היטב. הבצק צריך להעלות אבעבועות ולהיות גמיש .
לשים את הבצק בתבנית משומנת ומקומחת. לכסות במגבת ולהתפיח במקום חם . לאפות בטמפרטורה של 175 מעלות כשעה . אפשר לבדוק בעזרת קיסם עץ אם העוגה מוכנה , להפוך את העוגה על צלחת הגשה ולפזר אבקת סוכר .
עצה : אפשר להוסיף לבצק צימוקים וקליפות לימון קצוצות.