מתילי
החמרים…
1 שקית איטריות ביצים
2-3 תפוחים
סוכר
דבש /סילאן
קינמון
צימוקים
3 ביצים
שמן קנולה
פלפל שחור
חמאה
לבשל את האיטריות לפי הוראות יצרן ולסנן.
להעביר לקערה ולהוסיף…
2-3 תפוחים מגורדים גס
חופן צימוקים
חופן אגוזים שבורים
3 ביצים
חצי כוס שמן קנולה
קינמון בשפע (כמה שאוהבים)
פלפל שחור בערך כפית
סילאן/ דבש בערך רבע כוס
ועוד חצי כוס סוכר
לערבב היטב.
לשמן תבנית 26 היטב !!!
להכניס הכל לתבנית ולפזר מעל חתיכות קטנות של חמאה. לאפות ב-180 מעלות כ-40-45 דקות.
בהצלחה