Share with:


ללא גלוטן בשרי

אופן הכנה

לכניסה לאינסטגרם שלי – לחצו כאן

הנייד שלי : 052-6694613

בעצמאות 2025 לא עושים שוב רק על האש סטנדרטי, קבלו מנה חגיגית, קלה להכנה ומתאימה גם לצליאקים.

למעורב:
4 בצלים גדולים, קלופים ופרוסים דק
300 גרם לבבות עוף טריים ונקיים
400 גרם כבדי עוף טריים
400 גרם פילה עוף

תיבול:
כף סילאן
כפית כמון
כפית כורכום
חצי כפית בהרט
כפית מלח
כפית שטוחה פלפל שחור
כפית שום כתוש
5 כפות שמן זית

לחתוך לקוביות קטנות קטנות את הכבדים, הלבבות והפילה עוף.
לחתוך בצלים לשניים ואז לרצועות, לטגן הרבה זמן עד קרמול.
להוסיף את הבשרים והתבלינים ולטגן עד בישול אחיד תוך כדי ערבוב מידי פעם.

לחצות את הטורטיות של מימה לשתיים וכל חלק לגלגל לקונוס ולסגור עם קיסם (ראו בסרטון).
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180° עד הזהבה, בערך 10 דקות, לבדוק כל הזמן שלא ישרף או יתייבש מידי.
להוציא מהתנור ולצנן לגמרי – הקונוסים צריכים להיות קריספיים – זה כלכך טעים ככה!!!

•להוציא את הקייסמים• לא לשכוח!

למלא במעורב, טחינה, כוסברה ופלפל חריף, מומלץ גם עם קוביות קטנות של עגבניה.
ביס חלומות!!
וכל זה ללא פחמימות, ללא גלוטן, מפוצץ חלבון!

תודה ל @mima.mimafood על טורטיות טעימות ובריאות מקטניות מונבטות🩷
תשמרו לכם לחגיגת יום העצמאות ותשלחו לי תמונות שהכנתם 😊

קונוס טורטיה קריספי ממולא מעורב ירושלמי ללא גולטן, טעיםםםם!_מתכון של דיאנה יוסף – מאסטר מתכונים
דיאנה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

דיאנה יוסף

10 מתכונים