קוסקוס ברבע שעה
גילה – אני מכינה חצי כמות
מכניסים לקערת פיירקס עם מכסה תואם המתאימה למיקרו: 3 כוסות סולת 2 כפיות מלח מערבבים יוצרים גומה, שלתוכה שופכים:
1/2 כוס שמן קנולה (לא!! מערבבים) מכסים ומכניסים למיקרו ל-3 דקות, מוציאים ומערבבים בעזרת מזלג, כשהסולת חם.
שופכים כוס מים פושרים מסביב לסולת, על דפנות הקערה, (לא!! מערבבים)מכסים ומכניסים למיקרו ל-3 דקות נוספות, שוב מפוררים בעזרת מזלג כשהסולת חם.
חוזרים על פעולת הוספת המים עוד 3 פעמים נוספות, (שופכים סה"כ 4 כוסות מים)
עתה, מקררים מעט, כן כן…(לא שורפים את הידיים) ומעבירים דרך נפת הקוסקוס, המיסננת מונחת על קערה גדולה/מגש מתאים, כשהפתח כלפי מטה (נוח יותר, תנסו) ומעבירים דרכה את הקוסקוס, בעזרת כרית כף היד.
הקוסקוס יוצא רך מאוד ואוורירי, ממש אורגינאל, לא להאמין…בהצלחה