להמיס במיקרוגל:
200 גרם שוקולד
חצי כוס שמן
לאחר מכן להוסיף 3 כפות קקאו
לערבב היטב
להקציף:
2 ביצים גדולות
חצי כוס סוכר חום
חצי כוס סוכר לבן
במשך 4 דקות
להנמיך את המיקסר, להוסיף את השוקולד ולערבב
להוסיף 3/4 כוס קמח (אפשר קמח תמי – זה מה ששמתי, או כל קמח שיש לכם ללא גלוטן, או קמח רגיל למי שרוצה)
וכפית אבקת אפיה
לערבב
לשים בשקית זילוף עם צנטר עגול גדול
ולסובב 2 סיבובים על תבנית ליצירת צורה, רווח בין אחד לאחד ולסובב שוב