Share with:


חלבי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר

המרכיבים:

600 גרם קמח
1 כף שמרים
3 כפות סוכר
1 כף תמצית וניל
2 ביצים
1 כוס חלב חם (ח"פ)
1 כוס מים (ח"פ)
קורט מלח
60 גרם חמאה מומסת

למלית:
ממרח צ'יקוטה
שוקולד עם אגוזים

לעיטור:
ביצה טרופה
גרגרי סוכר
ושומשום

ההכנה:
לנפות קמח לתוך קערת מיקסר
להוסיף שמרים, סוכר, מלח,
לערבב היטב ולהוסיף, תמצית וניל, ביצים,חמאה
ונוזלים תוך כדי לישה עד קבלת בצק רך ומעט דביק..
להניח לתפיחה למשך שעה וחצי.

לחלק את הבצק ל-3 חלקים
להניח חלק על משטח מקומח
לרדד עם מערוך מלבן ולחתוך משולשים .
למרוח מעט צ'יקוטה ולגלגל
מהחלק הרחב ועד הסוף הצר.
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה
למרוח בביצה טרופה לפזר מעל גרגרי סוכר ושומשום .
להכניס את התבנית לתנור שחומם מראש על 175% צלזיוס למשך 25 דקות או עד השחמה יפה.

תהנו..