Share with:


בשרי

אופן הכנה

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

לבצק:
כוס שיבולת שועל
כוס וחצי מים
1 ביצה
כפית מלח
כפית שמרים יבשים
כפית אבקת אפייה
2 כפיות קורנפלור

למלית:
300 גרם פילה עוף חתוך לקוביות קטנות מאוד.
1 בצל גדול קצוץ קטן
כפית בהרת
כפית כמון
2 שיניים שום כתוש
מלח פלפל לפי טעם

אופן הכנה:
בכלי מד ליטר שמים את כל חומרי הבצק משתמשים עם בלנדר מוט עד קבלת מרקם קרמי.מכסים למשך חצי שעה.
אופן הכנה למלית:
במחבת מטגנים עם מעט שמן את הבצל עד הזהבה מוסיפים את העוף והשום מתבלים מטגנים מעט מוסיפים 2 כפות מים.
מעבירים למסננת. עד קירור מוחלט.
אופן הכנה לקטאייף:
מחממים מחבת טפלון יוצקים מהתערובת לעיגול של 10 ס"מ עד שהצד העליון יבש.
מעבירים למגבת ומכסים ככה את כל התערובת.
ממלאים עם העוף מהדקים טוב את הקצוות.
אפשרי לטגן ואפשרי בנינג'ה על גריל. בהצלחה 🌹🌹🌹

מתכוןמתכון

קטאייף שיבולת שועל במילוי עוף ובצל מטוגן של הלייףףףףףףףף 🔥🔥🔥🔥_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

278 מתכונים