להרתיח חבילה איטריות לפי הוראות יצרן ולהשאיר אותם בסיר.
לחמם 1/2 כוס שמן ולהוסיף כוס וחצי סוכר ולערבב עד לצבע חום יפה בזהירות חובה לשמור בייבי סיטר על המחבת שהסוכר לא ישרף .
זה השלב שמסננים את האיטריות ומחזירים לסיר, לערבב את הקרמל שהאיטריות יצבעו .
להוסיף במהירות 3 ביצים , ביצה אחר ביצה מהר שלא יהפוך לחביתה😉לחמם תנור על 200 מעלות
להוסיף :
1 כוס סוכר
כף קינמון
כף מלח
כף פלפל שחור
כפית גרידת לימון .
לצפות סיר ג׳חנון בניר אפיה ולהכניס לתנור על 200 מעלות
זמן אפיה כשעה שעה ורבע .
❤️ לזכר איטל איטלי ז״ל שלא נשכח אותה לעולם