Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

מצרכים :
בצק עלים
ריבת תפוחים
אבקת סוכר

אופן ההכנה :
הכי פשוט חותכים בצק עלים לריבועים מניחים כפית גדושה ריבת תפוחים
חותכים רצועות דקות ומצמידים היטב בצורת אלכסון
אופים בחום 180 מעלות עד להזהבה .
מפזרים אבקת סוכר ומגישים עם כדור גלידה

לריבת התפוחים
מצרכים :
6 תפוחים מקולפים חתוכים לקוביות קטנות
4 כפות סוכר
2 כפות פודינג וניל

אופן ההכנה :
את כל המצרכים מכניסים לתוך סיר עם תחתית עבה
ומבשלים על אש גבוהה וכל הזמן מערבבים על לצמצום רוב הנוזלים עד שמתקבלת לנו ריבה !

קינוח חגיגי במילוי תפוחים👇_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים