Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים :
250 מ'ל שמנת מתוקה
2 כפות פודינג וניל
2 כפות סוכר
2 כפות מחית פיסטוק
3 כפות גבינה לבנה

עוגיות לוטוס טחונות

פיסטוקים קלויים קצוצים לקישוט

אופן הכנה :
מקציפים את השמנת מתוקה יחד עם הסוכר והפודינג עד שנהיית קצפת יציבה
מוסיפים את הגבינה
והמחית פיסטוק לקצפת ומערבבים בעדינות לאיחוד .

הרכבה :
מניחים כפית פירורי ביסקוויטים בתוך כוסיות לקינוח מזלפים מעט קצפת ומעל הקצפת מניחים שוב פירורי ביסקוויט
מזלפים קצפת
ומקשטים בפיסטוקים קצוצים .
מכניסים לקירור ל 8 שעות לפחות .

באהבה אסתי ❤️

קינוח פיסטוק אישי_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

278 מתכונים