מצרכים :
250 מ'ל שמנת מתוקה
2 כפות פודינג וניל
2 כפות סוכר
2 כפות מחית פיסטוק
3 כפות גבינה לבנה
עוגיות לוטוס טחונות
פיסטוקים קלויים קצוצים לקישוט
אופן הכנה :
מקציפים את השמנת מתוקה יחד עם הסוכר והפודינג עד שנהיית קצפת יציבה
מוסיפים את הגבינה
והמחית פיסטוק לקצפת ומערבבים בעדינות לאיחוד .
הרכבה :
מניחים כפית פירורי ביסקוויטים בתוך כוסיות לקינוח מזלפים מעט קצפת ומעל הקצפת מניחים שוב פירורי ביסקוויט
מזלפים קצפת
ומקשטים בפיסטוקים קצוצים .
מכניסים לקירור ל 8 שעות לפחות .
באהבה אסתי ❤️