Share with:


כשר לפסח פרווה חלבי

אופן הכנה

 

ממיסים :

מידה בכוס חד פעמית קרה
200 גרם שוקולד לבן/מריר
מוסיפים
2 כפות טחינה
1 כוס קוקוס/קמח שקדים
1 כוס פקאן מסוכר קצוץ
מערבבים היטב לאיחוד
ושמים בתוך עטרות נייר או תוך תבנית סיליקון שקעים קטנים
מקפיאים לשעה ומחלצים
ניתן לקשט בפסי שוקולד מומס

חג שמח אסתי ❤️

קינוח פקאן קוקוס ושוקולד_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים