Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

לכבוד שבת

לבסיס :
125 מ'ל שמנת מתוקה/צמחית
70 גרם שוקולד חלב
50 גרם שוקולד מריר
ממיסים במיקרוגל את כל מרכיבי הגנאש ומערבבים לאיחוד
מוסיפים לגנאש
100 גרם בייגלה קצוץ(בערך כוס וחצי כוס קרטון ח"פ )
100 גרם ביסקוויטים קצוצים(בערך כוס וחצי כוס קרטון ח"פ)
מערבבים משטחים היטב בתבנית אינגליש ומקפיאים לשעה שעתיים

לשכבת הטופי :
3 כפות מייפל
3 כפות סילאן טיבעי
כף וחצי (50 גרם) חמאת בוטנים

אופן הכנת הטופי :
מחממים למספר דקות על להבה נמוכה את המייפל סילאן וחמאת בוטנים (חימום קל ביותר רק לריכוך)
מורחים את הטופי מעל שכבת הבסיס
מסדרים מעל הטופי בייגלה שטוחים בצורה אחידה
מקפיאים לפחות 3 שעות
חותכים לקוביות
ומצפים כל קוביה בשוקולד מומס
אם נשאר מעט שוקולד מומס
ניתן לקשט במעט פסי שוקולד מעל הציפוי (לא חובה)

מצרכים לציפוי שוקולד :
100 גרם שוקולד חלב
50 גרם שוקולד מריר
ממיסים במיקרוגל
מוסיפים כף שמן קנולה
ומערבבים היטב

לקישוט :
4 כפות בוטנים קלויים קצוצים
מפזרים מעל הציפוי בוטנים קלויים קצוצים
שומרים בקירור עד להגשה !

באהבה אסתי ❤️

מתכוןמתכון

קינוח שוקולד ממכר / סניקרס/ ריבועי בייגלה טופי בציפוי שוקולד חלב_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

241 מתכונים