שערות קדאיף קניתי את החדש של שמרית השתמשתי בחצי ל12 קעריות)
רבע חבילה חמאה
ממיסה את החמאה ושופכת על השערות מערבבת טוב.
לוקחת חופן ושמה בתבנית שקעים
מכניסה לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ חצי שעה.
לקרם פירות יער
מקציפה שמנת מתוקה עם כף גדושה אבקת סוכר, כף גדושה גבינה לבנה וכף גדושה פודינג פירות יער אחרי שמתייצב העברתי לשקית זילוף.
הכנתי מי סוכר
מרתיחה כוס מים עם חצי כוס סוכר וטיפה מיץ לימון.
רק אחרי שהקעריות קדאיף מתקררות מורחת עליהן מי סוכר מכל כיוון מזלפת מעל את הקרם ומפזרת קצת פירורי שוקולד מריר.
שיהיה בהצלחה