Share with:


חלבי

אופן הכנה

4 כוסות קמח
כף שמרים
כף סוכר
1 סוכר וניל
רבע כפית מלח
1 ורבע כוסות חלב
ביצה
1 אינסטנט פודינג וניל
50 גר חמאה מומסת

ללוש 10 דקות ..
תפיחה שעה להוריד נפח ושוב תפיחה עד שמכפיל..
לחלק את הבצק לחצי לרדד למרוח מהמילוי

מילוי:
100 גר חמאה מומסת
כוס סוכר חום
כף וחצי קינמון
לערבב הכל

לגלגל לחתוך ..לעשות את אותה פעולה עם החצי השני.. 180° טורבו

כשמוכן לערבב
100 גר אבקת סוכר עם 2 וחצי כפות חלב ומעט תמצית וניל ולזלף מעל הקינמונים

קינמונים מושלמים
הדר פלדמןספר המתכונים של
מתכון של

הדר פלדמן

24 מתכונים