4 כוסות קמח
כף שמרים
כף סוכר
1 סוכר וניל
רבע כפית מלח
1 ורבע כוסות חלב
ביצה
1 אינסטנט פודינג וניל
50 גר חמאה מומסת
ללוש 10 דקות ..
תפיחה שעה להוריד נפח ושוב תפיחה עד שמכפיל..
לחלק את הבצק לחצי לרדד למרוח מהמילוי
מילוי:
100 גר חמאה מומסת
כוס סוכר חום
כף וחצי קינמון
לערבב הכל
לגלגל לחתוך ..לעשות את אותה פעולה עם החצי השני.. 180° טורבו
כשמוכן לערבב
100 גר אבקת סוכר עם 2 וחצי כפות חלב ומעט תמצית וניל ולזלף מעל הקינמונים