קילו קמח
2 כפות שמרים
כף גלוטן(אבקה שתורמת לאווריריות המאפה)
לא היה לי וזה לא הכרחי
חצי כוס סוכר(100 גרם)
2 ביצים
2 חלמונים
כוס שמן(200 מ"ל)
2 כוסות מים(420 מ"ל)
ללוש הכל ביחד 10 דקות ולתת לבצק לתפוח שעה.
לחלק את הבצק ל4 כדורים שווים
מילוי קינמון:
200 גרם חמאה
כף קינמון
חצי כוס סוכר לבן(100 גרם)
חצי כוס סוכר חום כהה (100 גרם)
כף נס קפה
חצי כוס מייפל (50 מ"ל)
לערבב הכל במעבד מזון עד ליצירת משחה חלקה ורכה.
למרוח מעל הפרחים חלמון וכף חלב.
לתת לפרחים לתפוח עוד 40 דקות .
לאפות בחום 210 מעלות 10 דקות.
אחרי שהם יוצאים מהתנור למרוח סירופ סוכר שעשוי מכוס מים וכוס סוכר.
קניתי קופסא של מלית קינמון מעולה והעשרתי בעוד אגוזים וחלק מהבצק גם שוקולד כמובן שציפיתי רק בחלמון ללא חלב
להכין סירופ:
2 כוסות סוכר
1 כוס מים
2 כפות מלימון
לטבול כל עוגיה בסירופ