חומרים:
4 כוסות קמח
1 כף שמרים
1/2 כוס סוכר
100 ג"ר חמאה מומסת
1 כפית מלח
1 כוס חלב חם(כוס ח"פ חם)
2 חלמונים
אופן ההכנה:
לערבב את כל המרכיבים ולהשאיר להתפחה לשעה וחצי
חומרים למילוי:
3/4 כוס סוכר חום כהה
2 כפויות קינמון
30 ג"ר חמאה מומסת
1 ביצה טרופה למריחה
סוכר חום בהיר לפיזור
לסירופ:
1 כוס סוכר
1 כפית לימון
1/4 כוס מים
אופן ההכנה:
1 לערבב את הסוכר והקינמון ולהניח בצד
2 לאחר ההתפחה לחלק את הבצק ל-2 ולרדד כל חלק להכי גדול שאפשר
3 למרוח על כל הבצק חמאה מומסת ולפזר את הסוכר והקינמון לגלגל בצורה מהודקת ולחתוך לשבלולים קטנים ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה ולהשאיר להתפחה לעוד שעה
4 כעבור שעה למרוח בביצה טרופה ולפזר מעל סוכר חום ולהכניס לתנור ל-180 מעלות כ-20 ד"ק
5 לאחר האפייה למרוח סירופ
בהצלחה רוחמה כהן…💖💖💖