6 קישואים בינוניים (לפרוס לעיגולים לא דקים כדי שהצורה לא תתפרק)
1 בצל קצוץ
2 שיני שום חתוכים לעיגולים
תבלינים: 1 כף מרק עוף, כפית פלפל שחור, כפית כורכום
גבעולי סלרי
לקציצות:
רבע קילו בשר טחון עוף
רבע קילו בשר בקר
1 בצל מגורד
1 כף מרק עוף
כפית פלפל שחור
1 ביצה
1 כף קמח מצה
חופן של פטרוזיליה קצוצה
לערבב היטב, ליצור עיגולים ולטגן
בסיר רחב יש לקצוץ את הבצל ולטגן עד להזהבה,
להוסיף לבצל את הקישואים ולטגן קצת.
להוסיף את כל התבלינים, השום וגבעולי הסלרי, לערבב ולטגן עוד דקה.
להוסיף חצי כוס מים (לטעום טעמים ולשפר) ולבשל על אש בינונית כמה דקות, להוסיף את הקציצות, להנמיך את האש ולבשל עם מכסה עד שהקישואים חצי רכים.
(חשוב לשמור שהקישואים לא יתרככו יותר מידי כי אז הם יתפרקו ובשום אופן לא לערבב אלא רק לנער את הסיר)