להשרות כוס עדשים במים חצי שעה
להשרות בורגול במים כשעה עד שהנוזל מתאדה לקצוץ בצל לטגן קלות לאחד בצל בורגול ועדשים
להוסיף
פטרוזליה קצוצה
שמיר קצוץ
לתבל ב
מלח,
פלפל שחור,
חצי כפית כמון,
2 כפות רכז רימונים
למלא את הקישואים
להכין רוטב בצלחת
1 קופסה רסק עגבניות,
מלח,
פלפל שחור
מעט כמון,
2 כפות שמן
2 וחצי כוסות מים
לערבב טוב ולפזר בתבנית מעל הקישואים לעטוף בנייר כסף
לאפות ב 200 מעלות בטורבו אחרי שעה להסיר את הנייר כסף ולהמשיך עוד חצי שעה ללא נייר כסף
לקחת בכפית מהרוטב ולשפוך מעל הקישואים