קישואים ממולאים
המתכון:
קישואים קטנים שרוקנו מבפנים
לתערובת:
חצי קילו בשר טחון
כוס אורז
1 כף שמן
חצי כוס מים
1 כף רסק עגבניות
מלח ופלפל שחור
לערבב היטב.
יש למלא את הקישוא (שנוקה מהפנים) לא עד הסוף
להניח בסיר עם מעט שמן ולאדות כרבע שעה על אש בינונית (ולהפוך לצד שני).
לרוטב:
2 לימון סחוט
1 כף מלח שטוחה)
3 או 4 כפות סוכר
2 כפות גדושות של רסק עגבניות מרוכז
4 כוסות מים
להוסיף לסיר עד לכיסוי הממולאים עד מעל גובהם.
מביאים לרתיחה עדינה, מכסים את הסיר ומבשלים כשעתיים על אש קטנה
(ניתן לפזר מישמשים מיובשים מעל)