לבחור קישואים קטנים לנקות את התוכן ואז למלא במילוי הבשר
למילוי:
250 גרם בשר טחון
בצל קצוץ דק
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן סלרי עלים קצוץ
4 כפות פירורי לחם (שמתי פרורי לחם מלא)
חצי כפית בהרט
רבע כפית קינמון
כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
שליש כוס שמן זית
רבע כוס מי סודה
להכין את המילוי הכל ביחד הבצל הקצוץ הפטרוזיליה והסלרי הקצוץ התיבול ויתר החומרים ללוש היטב ולהניח לחצי שעה במקרר לאחר חצי שעה למלא את הקישואים
הרוטב: 2 כפות שמן זית לטגן באש נמוכה 5 שיני שום להוסיף חצי כפית כורכום, רבע כפית פלפל שחור, כף אבקת מרק עוף לערבב ולהניח מעל את הקישואים הממולאים להוסיף 2 כוסות מים רותחים לבשל על אש נמוכה כרבע שעה ואז לכסות את הסיר בנייר כסף להכניס לתנור חום 170 מעלות כשעה
יוצא מעדן