10 קישואים בינוניים נקיים.
2 כוסות בורגול דק
בצל יבש מגורד.
כף פפריקה בשמן
לימון סחוט
כף שמן זית.
כף כורכום
כפית מלח
כפית פלפל לבן.
כף כמון.
לרוטב
שמן זית
2 רסק עגבניות.
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
תבלין פטרוזליה יבשה.
כפית כורכום.
כף פפריקה בשמן.
שמים בקערה
בורגול,בצל,
שמן זית,לימון,תבלינים מערבבים היטב.
ממלאים את הקישואים (ממש לדחוס)
מטגנים מעט בשמן זית בסיר רחב את הקישואים
ואז יוצקים את הרוטב עגבניות
מבשלים 40 דקות אש בינונית חצי מכסה סגור.