Share with:


חלבי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(חלבי)

מצרכים:
בצק פריך מלוח:

2 כוסות קמח מנופה
200 גרם חמאה קרה
2 חלמונים
1/4 כפית מלח
4 כפות מים צוננים

הכנת הבצק:

בקערת מיקסר להכניס קמח, חמאה קרה חתוכה לקוביות
לערבל ולהוסיף חלמונים, מלח ומים.

לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולמקרר לשעתיים.

הכנת הפטריות למילוי:
במחבת עם כף שמן לאדות קלות
1 בצל קצוץ ו-
12 פטריות שמפניון חתוכות לרבעים ולצנן..

המלית:
פטריות ובצל
12 קוביות גבינה פטה כבשים
12 קוביות גבינה פרומעז
12 קוביות גבינה קשקבל
(גודל הקוביות 1×1 ס"מ)

רוטב רויאל

1 שמנת מתוקה
1 כף קמח
2 ביצים טרופות
1/4 כפית אגוז מוסקט
לשים בקערה ולערבב הכל יחד בעזרת מטרפה

הכנת הקישים:
לשמן תבנית סיליקון מחולקת ל- 12 קעריות אישיות..
לרדד עיגולי בצק בעובי 1/2 ס"מ ולרפד את הקעריות זו אחר זו..
לכל קערית בצק להוסיף 1 קוביה מכל סוגי הגבינות ו 4 חתיכות פיטריות ובצל ומעל לצקת רוטב רוייאל עד כיסוי.

להכניס את התבנית לתנור שחומם מראש על 180% מעלות צלזיוס ולאפות כ- 35 דקות או עד הזהבה יפה.

להוציא מהתנור ולחלץ את הקישים מהתבנית בעדינות.

להגיש חם..