חומרים לבצק:⚘roz
1 חמאה 200 גרם
2 כוסות קמח + 2 כפות
1 ביצה L
למילוי:
1 שמנת מתוקה
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
1 ביצה L
חצי קופסת גבינה בולגרית
1 בטטה
1 בצל גדול
קורט אגוז מוסקט
חצי כוס גרעיני חמניה
אופן ההכנה:⚘roz
לקלף בטטה בקולפן
לחתוך לקוביות לטגן ב2 כפות שמן זית כשמתרכך מעט לקצץ בצל ולטגן
לקרר אותם בינתיים מרדדים את הבצק שהיה במקרר חצי שעה בתבנית פאי לרדד גם בדפנות לחורר במזלג לאפות 15 דקות לערבב את המילוי עם התבלינים להניח על התחתית שיצטננה מעט
לפזר גרעיני חמניה
לאפות 40 דקות 160 מעלות⚘roz