Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים למלית
2 בטטות מבושלת חצי בישול ו חתוכות לקוביות קטנות
150 גרם ברוקולי קפוא מבושל במים
100 גרם פטריות חתוכות שימורים
1 בצל קצוץ
2 כפות אבקת פטריות
1/2 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות גבינה שמנת
1/2 מכל שמנת לבישול
2 כפות גבינה פרמזן
1 כוס גבינה אמנטל

מצרכים לבצק
250 גרם קמח
125 גרם חמאה רכה
1 חלמון
קצת מים

אופן ההכנה לבצק
1) שמים את הקמח בקערה ו במרכז את החמאה וגם את החלמון ומתחילים לעבוד עם הידיים ומוסיפים קצת מים בערך 1/2 כוס ומתחילים ללוש עד לקבלת בצק רך ונעים

2)מרדדים כ 2ס"מ עד נייר אפייה ושים את הבצק על תבנית יורדת בקוטר 26 ס"מ

אופן ההכנה למלית
1)מטגנים את הבצל עד להזהבה ומכניסים את הפטריות וממשיכים לטגן עוד כמה דק ולאחר מכן את הבטטה ואת התבלינים
מערבבים

2) מכניסים את הגבינה שמנת ואת השמנת לבישול ושוב מערבבים ומבשלים לעוד 5 דק ומכניסיםאת התערובת לקירור
3) שופכים את התערובת על הבצק ומפזרים 2 כפות גבינה פרמזן ואת הגבינה אמנטל ואופים בתנור שחומם מראש
ל 180 כ 20 דק?
מחלצים את הקיש ומגישים

קיש ברוקולי , פטריות ובטטה_זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים