Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית

200 גרם קמח
100 גרם חמאה קרה
1/2 כפית מלח
1 1/2 כפית אבקת סוכר

ההכנה:
1) שמים בבלנדר עם לאב ומערבלים
עד לקבלת בצק פירורי וממשיכים ללוש עם הידיים ויוצרים כדור
מרדדים לעיגול ועובי בינוני
2)מסדרים בתבנית מיוחד עם תחתית יורדת ומניחים בצד

מצרכים למלית:
1 שמנת לבישול
5 פרחי ברוקולי מבושל במים
2 כפות אבקת פטריות
1 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
50 גרם חמאה
2 כפות שום כתוש
1/2 כוסות חלב
מלח לפי הטעם
100 גרם גבינת אמנטל מגורדת או כל גבינה אחרת תבוא לברכה
50 גרם גבינת פרמזן

הכנת המלית
1)לסיר קטן מטגנים שום עם החמאה ל1/2 דק
ושופכים את השמנת ושמים והתבלינים ומבשלים לעוד 5 דקות תוך כדי ערבוב
2( שופכים את החלב וחותכים את הברוקולי לחתיכות קטנות ושמים בסיר ,מערבבים ושופכים על התחתית ומפזרים את הגבינות
3( אופים בתנור שחומם מראש ל180
כ 20 דקות

קיש ברוקולי_זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים