Share with:


חלבי

אופן הכנה

לקלתית
250 גרם בצק מלוח של שמרית
80 מ"ל שמנת להקצפה

למלית
2 בצליל קצוצים
1 כף שום כתוש
1 קופסת פטריות קצוצות גס אחרי סינון
1 גבינת נפוליון
1 חפיסת גבינת מוצרלה של גד
1 כף אבקת פטריות
1 כף אבקת בצל
1 כפית פלפל שחור גרוס
חצי כף אגוז מוסקט
1 כף דבש
1 ביצה
25 גרם גבינה צהובה מגורדת
25 גרם גבינה פרמזן מגורדת

לפיזור מעל
25 גרם גבינה צהובה מגורדת
25 גרם גבינת פרמזן

אופן ההכנה לקלית
1) שמים במיקסר את ה בצק והשמנת להקצפה ומערבבים עד לקבלת בצק פירורי

2)ממשיכים עם הידיים עד לקבלת בצק רך וחלק, מכניסים לקירור ל30 דק

3) מרדדים את הבצק לתבנית יורדת בקוטר 24 ס"מ לעובי של 2 ס"מ ומכניסים למקפיא עד להכנת המלית

אופן ההכנת המלית
4) מטגנים את הבצל עם הפטריות עד להזהבה ומוסיפים את התבלינים ואת הדבש ומטגנים לעוד 5 דק

5)שופכים את כל התערובת לקערה ומוסיפים את הגבינת נפוליון, גבינת מוצרלה מפוררת ובסוף את הביצה ומערבבים עד לאיחוד ושופכים את התערובת על הקלתית ומפזרים את שני סוגי הגבינות המגורדת באופן שווה

6) אופים בתנור שחומם מראש ל 180 כ 35 דק
עד 40 דק כל תנור עם החום שלו

קיש פיטריות וגבינות_זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים