Share with:


חלבי

אופן הכנה

לחמם תנור ל 180 מעלות

מרכיבים
250 גרם חמאה רכה /מרגרינה
1 כוס סוכר
7 ביצים
3 כוסות קמח
2 סוכר וניל
1 אפיה
כוס מיץ תפוזים
גרידת תפוז

קרם
1 שמנת מתוקה 500 מ"ל
1 כוס חלב
מארז וחצי פודינג וניל

הכנת העוגה
במיקסר עם וו גיטרה
מעבדים חמאה רכה וסוכר וסוכר וניל
עד לקבלת קרם חלק. לאחר מיכן מוסיפים את הביצים בהדרגה .קמח א' -אפיה
גרדת תפוז .כוס מיץ תפוזים
מקציפים הכל בעדינות עד לקבלת מרקם אחיד
יוצקים את הבלילה בתבנית מרופדת בנייר אפייה משטחים ומיישרים לגובה אחיד .
להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות בערך 25-30 דקות
מוצאים מהתנור ומניחים לחצי שעה
לאחר מיכן קורצים עיגולים.בעזרת רינג או כוס
מניחים בצד
ומהעוגה שנותרה מפוררים בעזרת כפות הידיים

הרכבת העוגה
בתבנית מרופדת
לוקחים עוגה אחת מורחים קרם בנדיבות
משטחים ומיישרים. מניחים עוגה מעל הקרם מהדקים קלות
מורחים קרם מסביב ומעל העוגה
מיישרים בצורה יפה. מפזרים עם הידיים את הפרורים מסביב ומעל .מניחים בתבנית עד לסיום הכנת כל העוגה
מניחים במרכז כל עוג דובדבן .מכניסים לקירור בכלי סגור

מתכוןמתכון

קן לציפור /ציחווי … עוגה אישית .מהמטבח הגאורגי_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים
אורנה שונםספר המתכונים של
מתכון של

אורנה שונם

34 מתכונים