לבצק:
300 גרם קמח
חצי כפית אבקת אפייה
2 כפות אבקת סוכר
כף גדושה חמאה
כף חומץ
כפית תמצית וניל
חצי כוס יין אדום
קורט מלח
לקרם מסקרפונה:
קופסה שמנת מתוקה
קופסה גבינת מסקרפונה חבילה אינסטנט פודינג וניל.
לציפוי:
200 גרם סוכר וכף קינמון
אופן הכנה:
בקערה שמים קמח אבקת אפייה סוכר מערבבים.
מוסיפים חומץ וביצה.
מערבבים לפירורים.
מוסיפים את היין בהדרגה עד לגיבוש הבצק.
מכניסים לשקית ניילון למנוחה של רהע שעה.
אופן הכנה של הקרם:
מקציפים שמנת עם הפודינג לדקה אחת.
מוסיפים את הגבינה. לעוד דקה.
מעבירים לשק זילוף.
משאירים במקרר עד שממלאים את הקנולי.
פותחים את הבצק לעובי הכי דק שאפשר.
מגלגלים לקונוס או בגליל יש מטגנים בשמן עמוק.
מוציאים ישר לתוך הסוכר עם הקינמון.
מחלצים מהקונוס ממלאים בקרם טובלים בפיסטוק.
בהצלחה 🌺🌺🌺