(גם זה עדיין ללא הרוטב)
קציצות אבוחצירה מתכון של יונית צוקרמןטעים ביותר היצמדו להוראות בדיוק
חומרים לקציצה :
חצי קילו בשר טחון , בצל גדול, תפוח אדמה 2 פרוסות לחם .חצי חבילה פטרוזיליה מלח, פלפל שחור
חצי כוס אורז לא מבושל
ציפוי :
ביצה, סולת
רוטב : מים פפריקה מרק עוף מלח פלפל.
אופן ההכנה :
חשוב להוסיף את האורז בסוף.
בצל ותפו”א מגורד [בחלק הקטן של המגרדת ]
להוסיף 2 פרוסות לחם [להרטיב ולסחוט] פטרוזיליה קצוצה,חצי כוס אורז לא מבושל, כפית שטוחה מלח , שליש כפית פלפל שחור
מהעיסה ליצור קציצות לא לשכוח הם מתנפחות בבישול
לטבול בביצה ובקערה של סולת. ולטגן בשמן עמוק
בסיר שטוח שמן כף אבקת מרק עוף כף פפריקה אדומה, רבע כפית פלפל שחור ולערבב ורק אח”כ להוסיף 2 וחצי כוסות מים רותחים ולערבב מוסיפים מלח לפי הטעם המים צריכים להיות בגובה חצי הסיר אם חסר להוסיף להניח את הקציצות ולבשל על אש קטנה עם מכסה סגור ומדי פעם לפתוח את הסיר ועם הכף לקחת מהרוטב ולשפוך מעל הקציצה
בישול של 40 דק על אש קטנה