רכיבים
500 גרם בשר בקר טחון
300 גרם חזה עוף טחון
תפוח אדמה בינוני – מבושל בקליפתו ומעוך לפירה
1/2 כוס סולת
ביצה
חופן פטרוזיליה קצוצה
גזר בינוני מגורר (לא חובה)אפשר בטטה בינונית
כמה עלי סלרי קצוצים דק
בצל גדול קצוץ
3-4 שיני שום כתושות
1/2 כפית אב’ סודה לשתייה
מעט מלח
כפית שטוחה כוסברה יבשה טחונה
כפית מלאה אב’ מרק עוף
אופן ההכנה
בקערה שמים בשר טחון מוסיפים פטרוזיליה ועלי סלרי קצוצים,
בצל קצוץ, גזר
1/2 כוס סולת
ביצה
סולת (מוסיפים אם העיסה רכה)
מלח, פלפל שחור
מרק עוף
כוסברה טחונה
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
מערבבים היטב, משהים בקערה מכוסה במקרר לפחות שעה או עדיף למשך לילה.
יוצרים קציצות מטגנים ונהנים.