חצי קילו בשר טחון בקר | |
תפוח אדמה מגורד | |
בצל מגורד | |
חופן כוזברה | |
כמה עלי סלרי לקצץ | |
* להוסיף לתערובת של הבשר | |
לתבל : |
|
כמון | |
תבלין קציצות | |
כרכום | |
פלפל | |
מרק פרווה או מלח | |
מעט שמן | |
* לשים במקרר לתפוס טעמים |
לקחת סיר רחב להקפיץ שני שום פרוסות גמבה אדומה קצוצה שני עגבניות קצוצות להקפיץ טוב להוסיף גרגירי חומוס של סנפרוס לטבל כמון פלפל מרק פרווה או מלח פפריקה להוסיף מיים לפי הצורך ברגע שמבעבע לכדר את הקציצות לשים בסיר לבשל על אש קטנה לעטר עים כוזברה