בקערה שמים
רבע קילו בשר
בצל גדול מקוצץ
עלי כוסברה ושמיר
שטופים וקצוצים
מלח .פילפל לבן
לערבב הכל יחד
וליצור כדורים
בסיר מחממים שמן
שמים רסק עגבניות טרי
מערבבים ומטגנים במשך כמה דקות.מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות מקופסא
ממשיכים עוד כמה דקות
מתבלים במלח ופילפל לבן
מוסיפים מים ומחכים לרתיחה
בקערה קטנה שוברים ביצה
מערבבת אותה עם קצת מלח
וכל כדור טובלת בביצה ושמה בסיר
שמים 2 תפוח אדמה חתוך לקוביות
מנמיכים את הגז ומכסה
למשך 20 דקות בערך
בתאבון