Share with:


בשרי

אופן הכנה

מרכיבים
חצי קילו בשר טחון.
לגרד בצל.
לגרד תפוח אדמה.
עלי כוסברה או פטרוזיליה קצוצים.
פירורי לחם.
2 כפות שמן.
מלח פלפל שחור אבקת מרק עוף בהרט לערבב.

לרוטב.
בצל קצוץ .
מעט שמן.
3 שיני שום קצוצות.
פלפל אדום חתוך לרצועות.
פלפל ירוק חריף מנוקה מגרעינים חתוך לרצועות.
3 עגבניות קצוצות.
רסק עגבניות קטן.
מלח
פלפל שחור.
פפריקה אדומה.
מים .

לפסטה..
חצי חבילה פסטה מבושלת לפי ההוראות ומסוננת

אופן ההכנה
לערבב את כל חומרי הבשר ולשים במקרר לחצי שעה…
בסיר רחב לשים בצל עם מעט שמן ולהזהיב להוסיף שיני שום ולערבב להוסיף את שני סוגי הפלפל ולהקפיץ טוב…
להוסיף עגבניות רסק תבלינים ולכסות במים לבשל 20 דקות..
לכדרר קציצות בידיים רטובות להוסיף לסיר לתת רתיחה להנמיך ללהבה נמוכה לנער את הסיר מידי פעם
לתת בישול של 30 דקות…
לשים את הפסטה ומעליו קמיצות ורוטב.

קציצות ברוטב פלפלים עם פסטה ברוטב פיקנטי
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

131 מתכונים