Share with:


בשרי

אופן הכנה

 

חותכים
4 תחתיות ארטישוק
ו2 גבעולי סלרי
שמים בסיר מים עם…
כף לימון
חצי כפית מלח
מבשלים כחצי שעה
מסננים ושומרים את המי הבישול
הכנת הקציצות…
בקערה שמים….
חצי קג' בשר טחון
צרור קטן פטרוזליה וכוסברה טחונים
חצי כף פפריקה מעושנת
חצי כפית מלח
רבע כף פלפל שחור אנגלי
לערבב הכל יחד
ליצור כדורים
להכניס למקרר עד ההכנה

בסיר עם 2 כפות שמן
מטגנים 1 בצל קצוץ עד הזהבה
מוסיפים את הסלרי והארטישוק
מערבבים כ2 דקות
מוסיפים אפונה מקופסא שטופה ומסוננת
מתבליםב…..
כף חוואיג
2 שיני שום פרוסים
חצי כפית מלח
כפית פפריקה מתוקה

מוסיפים את מי בישול הסלרי והארטישוק ומערבבים
מוסיפים 3 כוסות מים רותחים
מגיעים לרתיחה נוספת
מכניסים את הקציצות
עם כף מרטיבים את הקציצות
ומעל שמים 5-6 עלי נענע
מנמיכים את האש
ומבשלים כ30/40 דקות
בתאבון….

קציצות בשר ארטישוק סלרי ואפונה_מתכון של יפה וקס-ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים