לקציצות בשר
500 גרם בשר טחון.
כף פירורי לחם
בצל אחד מגורד
כפית פלפל שחור.
כף פפריקה מתוקה.
כפית מלח.
כף כמון.
חצי כף כורכום(לא חובה)
לערבב היטב את כל החומרים ליצור כדורים.
למילוי הכרובית:לבשל 8 דקות את הכרוביות רצוי כרוביות בינוניות.
לתבל מעט במלח.
לכל כדור בשר ליצור גומה להכניס את הכרובית ולכסות בבשר .
לעטוף כל כדור בשר ברצועות קישוא לאפות בחום 180
ניתן לטגן את הקישואים לפני ורק לאחר שכדורי הבשר אפויים לעטוף אותם שתי וערב.
להכין טחינה ולסדר את כדורי הבשר על מצע הטחינה .