לקציצות.
חצי קילו בשר טחון.
בצל מגורד.
תפוח אדמה מגורד.
עלי כוסברה קצוצים..
מלח.
פלפל שחור.
אבקת מרק עוף.
בהרט..
2 כפות מים..
פירורי לחם לערבב לשים במקרר חצי שעה..
לרוטב..
שיני שום קצוצות מראש שלם..
פלפל אדום חתוך לרצועות.
פלפל חריף מנוקה מגרעינים חתוך לרצועות.
פלפל צילי יבש..
3 עגבניות קצוצות.
כוסברה קצוצה..
גרעיני חומוס של סנפרוסט מופשרים וחלוטים במים חמים..
מלח
פלפל שחור.
כף פפריקה מתוקה..
מי שאוהבת חריף אז להוסיף פפריקה חריפה.
חצי כפית כמון
אופן ההכנה
בסיר רחב לשים מעט שמן להוסיף את שיני השום והפלפלים ולהזהיב..
להוסיף עגבניות תבלינים לכסות במים ולבשל רבע שעה…
להוסיף את גרגירי החומוס ואת הכוסברה לתת רתיחה…
את הקציצות לטגן ולהוסיף לסיר…
לתקן טעמים ..אם חסר נוזלים להוסיף
לבשל 30 דקות נוספות על להבה נמוכה
לעטר עם כוסברה..