Share with:


בשרי

אופן הכנה

לקציצות..
חצי קילו בשר טחון.
בצל מגורד.
תפוח אדמה מגורד.
עלי פטרוזיליה או כוסברה קצוצים.
חצי כוס פירורי לחם.
מלח.
פלפל שחור
אבקת מרק עוף.
בהרט.
2 כפות שמן.
לערבב להניח חצי שעה במקרר..

לרוטב.
5 שיני שום.
5 עגבניות קצוצות אפשרי מקולפות.
עלי פטרוזיליה קצוצים..
פלפל חריף קצוץ נקי מגרעינים
רסק עגבניות.
2 כפות שמן..
3 קשואים חתוכים לקוביות..
חציל חתוך לקוביות ומטוגן אחרי שהשרנו שעה במלח..
מלח.
פלפל שחור.
אבקת מרק עוף.
פפריקה מתוקה.
פפריקה חריפה..
מים

הכנה
את הקציצות לכדרר ולטגן חצי טיגון…
בסיר רחב לשים שום עגבניות םטרוזילה..
פלפל חריף ו2 כפות שמן לערבב כמה דקות..
להוסיף את הרסק ולבשל 15 דקות…
לערבב מידי פעם שלא יחרך..
להוסיף קשואים וחצילים תבלינים לכסות במים ולבשל 15 דקות…
להוסיף את הקציצות לבשל 30 דקות…
לנער את הסיר מידי פעם…

טיפ: לא חייב לטגן את החציל.

לא חייב לטגן את הקציצות.

קציצות בשר עם חצילים וקשואים ברוטב מטבוחה
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

131 מתכונים