מתכון מרוקאי
חצי קילו בשר טחון
חצי ,צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוסברה
שקית אפונה קפואה
שני בצלים גדולים
תפוחי אדמה גדול
1 גמבה אדומה
כף שמן
תבלינים
כפית אבקת עוף
כפית פלפל שחור
כפית כמון
כפית כורכום
כפית פפריקה
כפית מלח
הכנה
לקצוץ את הבצל את את הפטרוזיליה, את הכוסברה ,להוסיף לבשר בפומפייה גסה לגרד תפוח-אדמה אחד להוסיף לבשר ׳להוסיף כפית שמן תבלינים לערבב טוב לשים במקרר
בסיר גדול לשים שמן, לחמם טיפה לקצוץ בצל להוסיף לטגן לחתוך את הגמבה להוסיף לבצל להוסיף את האפונה תבלינים פלפל שחור כמון פפריקה מלח אבקת עוף כורכום להוסיף כוס מים להביא לרתיחה ,להוציא את הקציצות מהמקרר ליצור קציצות להנמיך את האש להוסיף אחת אחת
לבשל 45 דקות עד שהמים מתאדים