דג בקלה שש חתיכות גדולות,
מיץ לימון
גמבה אחת
שמונה שיני שום
שתי פלפל חריף
תפוחי אדמה אחד
שני עגבניות מרוסקות
בצל גדול
כף רסק עגבניות
כוס מים
רסק-עגבניות
שני כפות פירורי לחם
פטרוזיליה/כוסברה חצי צרור
ארבע שיני שום
תבלינים
פלפל שחור
מלח
כמון
פפריקה
כפית מכל דבר או לפי הטעם
את הדג שותפים ליבש להוסיף מלח לחצי שעה אחרי חצי שעה לשטוף שוב להוסיף לימון ,טוחנים את הדג , עם בצל תפוחי אדמה אחד ,מוסיפים פטרוזיליה כוסברה פירור לחם או פרוסת לחם רטובה, שום כתוש ביצה כפית שמן תבלינים פפריקה, פלפל שחור כמון, מלח ,כורכום ,כפית מכל דבר או לפי הטעם ,מערבבים טוב שמים במקרר ,מכינים רוטב, לחתוך את הגמבה לרצועת ,את הפלפל החריף ,לנקות לחתוך לשנים, לשים שמן בסיר, לטגן את השום טיפה להוסיף ,את הגמבה,. החריף ,עגבניות מרוסקות ,רסק עגבניות, תבלינים פלפל שחור, כמון ,אבקת עוף ,מלח פפריקה ,כפית מכל דבר ולפי הטעם להוסיף כוס. מים לבשל 20 דקות בידיים רטובות להוסיף את הקציצות
אחת אחרי השנייה לנער את הסיר מדי פעם שהקציצות לא ידבקו , לבשל 40 דקות
בתיאבון