חומרים לקציצות:
רבע קילו דג לוקוס
חצי קילו דג בקלה
רבע קילו דג דניס
פפריקה מתוקה כפית
אריסה חריפה כף
ראש שום
3 כפות שמן
4 פרוסות לחם
2 כפות פירורי לחם
2 ביצים
רבע כפית פלפל לבן
כפית שטוחה מלח
חופן כוסברה קצוצה
כפית שטוחה כמון
אופן ההכנה:
לשטוף טוב את הדג לשים במי מלח ולימון
חצי שעה לנטרל ריחות לשטוף טוב וטחון
להוסיף כוסברה שום לטחינה לסחוט את הלחן לתבל להוסיף ביצים לערבב הכל לכדרר עם ידיים משומנות
לרוטב הדגים:
3 כפות שמן
1 גמבה אדומה
1 פלפל חריף ירוק
2 פלפלים אדומים יבשים מתוקים
2 פלפלים יבשים חריפים
ראש שום
חופן כוסברה
פפריקה מתוקה
פלפל צנומה 2 כפות
חצי חבילה ניוקי
כפית מלח
חצי כפית כמון
כף אבקת מרק עוף
כפית שטוחה כורכום
3 עגבניות
אופן ההכנה :
לשים 3 כפות שמן
לשים את התבלינים לערבב לפתוח טעמים
לחתוך גמבה לפרוסות לשים פפריקה
2 עגבניות חתוכות להוסיף את הפלפלים לערבב חמש דקות להוסיף 2 כוסות מים לבשל 20 דקות להוסיף מעל את הקציצות ולבסוף את הניקוי אחרי 15 דקות
לבשל שעה על אש נמוכה